• Program zilnic de la 9.00 pana la ora 18.00
  • Locatie: Orsova, Faleza Dunarii - Str. Cernei Nr.51
  • Rezervari: 0744 632 322
  • Program zilnic de la 9.00 pana la ora 18.00
  • Locatie: Orsova, Faleza Dunarii - Str. Cernei Nr.51
  • Rezervari: 0744 632 322

O CROAZIERA DE VIS

Redecorat în 2019 si cu o capacitate de 75 de locuri, Vaportul Flamingo  intrunește toate condițiile pentru o croazieră de vis.

EVENIMENTE

Pentru mesele organizate pe vapor puteți alege varianta de meniu pescăresc,tradițional românesc sau internațional, tariful fiind negociat în functie de meniu și numărul de persoane.

Vaporul Flamingo este echipat cu tehnică audio, astfel încât cei interesați pot afla informații despre istoria fiecărui punct istoric vizitat. Prețurile noastre sunt printre cele mai bune existente pe piața turistică din Clisura Dunării, raportate la comfortul, serviciile și durata fiecărei croaziere.

TRASEUL

Traseul clasic al Vaporului Flamingo este din port Orsova(faleza) pana la chipul lui Decebal, traseu cu o durata de aproximativ 3 ore.Se vor vizita cele mai importante obiective din Clisura Dunării: Chipul lui Decebal, Tabula Traiana, Cazanele Mici, Mănăstirea Mraconia, Cazanele Mari, Grota Veterani și Peștera Ponicova.
Vezi harta traseului

INCHIRIERE

Vaporul se poate inchiria fie pentru evenimete sau excursii restranse tariful fiind de 500 lei/h, minim 3 ore sau in regim de grup de minim 30 persoane, biletul fiind 50 lei/persoana

Va asteptam cu drag la bordul Vaporului Flamingo pentru a va alinta privirea cu extraordinarul defileu al Dunarii si va promitem servicii ireprosabile.
O plimbare relaxanta, pe care nu o veti uita niciodata si cu siguranta veti dori sa reveniti si in anii urmatori.

INTREBARI FRECVENTE

Vaporul Flamingo dispune de o terasa primitoare si confortabila unde puteti servi masa si in acelasi timp sa va bucurati de privelistea oferita. Terasa este prevazuta cu prelata de soare sub care va puteti adaposti in zilele foarte insorite.

 

  • Program zilnic de la 9.00 pana la ora 18.00
  • Adresa: Portile de fier 3 A

La finalul fiecărei curse ambarcațiunea 
este curățată și dezinfectată.

PARERILE CLIENTILOR

Rezervari telefonice